Centuri cu turmalina

Salut, suntem la primul articol despre turmalina al blogului proganoderma.ro, dedicat produselor cu turmalina. Este un inceput mic, dar ne facem noi mari :)
Turmalina este un mineral destul de dur, care are proprietati piezoelectrice si piroelectrice, adica genereaza un camp electric la intindere / tragere , precum si la marirea / micsorarea temperaturii proprii. Acest camp electric genereaza (firesc) si un camp magnetic slab.

Impreuna cu acestea doua  turmalina va genera si un flux de radiatii de tip infrarosii de lungime mare de unda, care sunt folosite de multi ani in medicina pentru tratarea diferitelor afectiuni ,  in general cele articulare si osoase, dar nu numai. Gama larga a afectiunilor unde turmalina este de un real folos o voi face intr-un articol viitor.

Ei bine, campul magnetic, cel electric si razele infrarosii emise de turmalina sunt o binecuvantare pentru corpul uman. De aceea s-au creat centuri cu turmalina , ce sunt folosite pentru a face terapie la fiecare acasa – adica in loc sa mergi la fizioterapeut si sa dai o multime de bani, iti iei o centura cu turmalina din astea prezentate pe site-ul al carui link l-am pus un rand mai sus si te tratezi acasa. Mult mai ieftin si practic pe termen nelimitat- caci nu le expira termenul de garantie.

Multi oameni au facut terapie cu centurile cu turmalina si cel putin si-au ameliorat durerile de coloana, de umar sau articulare, sau chiar mai bine, s-a milostivit Dumnezeu de ei si s-au vindecat total.

 

O părere la “Centuri cu turmalina

  1. Variante: 1. Actual: corporatiile isi pazretasa puterea dar sistemul este inchis. Resursele sunt limitate. Corporatiile declanseaza razboaie pentru resurse in zonele cu potential slab de consum (Africa, Middle East). „Deregularizarile” pun Sistemul intr-un echilibru precar. Rezulta colapsul mai devreme sau mai tarziu prin crize financiare din ce in ce mai dese sau declansarea celui de-al 3-lea Razboi Mondial. 2. Varianta: corporatiile isi pazretasa puterea dar sistemul este deschis (colonizare Marte). Infuzie de resurse si inovatii. Rezulta Mega-Corporatiile Supra-Statele (ex. Umbrella, Weyland-Yutani, Union Aerospace Corporation, etc.). Se schimba organizarea sociala iar statele dispar ca forma de organizare. 3. Ipotetic: Corporatiile isi pierd puterea dar sistemul este inchis. Sistemul se atomizeaza, se optimizeaza si se reorganizeaza in centre de putere absoluta (armata, politie, judecatori, etc.). Resursele sunt limitate. Stagnare. Degradare lenta sau al 3-lea razboi mondial. Se evita colapsul prin de-regularizarea pietelor.Din pacate nu cred ca mai au timp sa faca ceva astfel incat sa deschida sistemul. O sa avem razboi mondial in maxim 5 ani daca nu ne salveaza altii pana atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *